Na letovanju…

****

Nikada nisam razumela letovanja koja podrazumevaju 17-18 sati provedenih u autobusu. U čemu je draž kada posle takvog putovanja stignete na planiranu destinaciju, premoreni, ukočeni, željni tuša i udobnog kreveta. Obično se ispostavi da morate da sačekate da se soba dovede u red a to zna da potraje do kasno popodne, što znači da Vam je dan propao. I tek što dodjete sebi,malo se odmorite i prikupite energiju,  odmor prošao, valja ponovo sesti u autobus.

Zato Vam predlažem da odmor planirate početkom godine, iskoristite sajam turizma i mnoge pogodnosti  koje će Vam agencije ponuditi kako u odabiru hotela tako i kupovini avio karata.

Tako, na primer, putovanje do Ljoreta trajaće samo 2 sata i 25 minuta i još 30 minuta do odabranog hotela.

Što se hotela tiče, tu i ne možete mnogo da pogrešite, jer su svi hoteli slični, jedino treba voditi računa o udaljenosti od mora. Hrana, u skoro svim hotelima, je izuzetno kvalitetna i ima je  u dovoljnim količinama. U našem hotelu je čak doručak bio besplatan za sve goste, što je korisna informacija koju Vam recimo u agenciji neće spomenuti.

Kada je o plažama reč, sve se redovno održavaju, sve su peskovite i čiste. Možete iznajmiti suncobran i ležaljku ako želite, što ja ne preporučujem, jer Vam niko na plaži neće zabraniti da stavite svoj suncobran (kao što je recimo slučaj u Italiji).

Suncobran kupljen kod Pakistanaca za 5 eura.

I još malo fotografija:

A kada ste već tu, šteta je ne posetiti Barselonu i čuveno Gaudijevo delo.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s