О ovom blogu

 

Već duže vreme ne uspevam da se izborim sa fotografijama koje sam snimila. Zbirku, koja se svakim danom uvećava,  više ne umem da razumno organizujem i klasifikujem.

Ovaj blog, kroz članke sačinjene od fotografija, moj je pokušaj da se sa tom mukom izborim.

Pored toga, biće mi drago ako Vam se moje fotografije svide, te poželite da sa fotoaparatom u rukama počnete i sami da beležite trenutke koji su tu, pored Vas.

Uživajte!

 

8 komentara

8 thoughts on “О ovom blogu

  1. Gogo, svidjaju mi se sve fotografije a jedna me posebno oduševila fotografija i hteo sam da je upotrebim za jedan članak na portalu gde pišem pa tražim dozvolu za to i reci mi uslove eventualnog korišćenja tvojih fotografija.

    • Hvala na poseti i komentaru 🙂 Raduje me da ti se fotografije dopadaju, 🙂 Volela bih da znam o čemu pišeš a to je ujedno i uslov da članak u kome su postavljene moje fotografije ne vređa ničiju ličnost i osećanja. Takođe volela bih da mi pošalješ link kada članak bude objavljen. Veliki pozdrav 🙂

      • Hvala ti Gogo, samo ću jednu, eventualno, iskoristiti, neku prirodu. Pišem na mom lokalnom portalu neke priče iz prošlosti i to o događajima, ljudima i porodicama, ali uglavnom afirmativno. Ne brini samo pozitivne komantere dobijam. Hvala ti još jednom.

Postavi komentar